Fansite Huib D. Minderhoud

Huib heeft zijn oorlogsherinneringen opgetekend en we zijn bezig om deze in boekvorm te “gieten”. De verwachting is dat deze in het najaar gepubliceerd gaat worden!

Zijn herinneringen gaan over het dorpje Oostendam, vlakbij Hendrik-Ido-Ambacht. Voorzover bekend zijn er tot op heden geen verhalen gepubliceerd over dit dorpje, terwijl op fietsafstand in Rijsoord, aan het einde van de Pruimendijk, de capitulatie is getekend in 1940.
Zijn herinneringen zijn aangevuld met foto’s en en een speciale aquarel van oud-leerling Jouke Nijman, die ook kwekeling was bij het voormalig hoofd der School van de Mijndert van der Thijnen in Coevorden. Maar bovenal een dierbare vriend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.