Fansite Huib D. Minderhoud

Woensdag 19 januari 2022, bereikte ons het verdrietige nieuws dat mijn vriend en voormalig hoofd der lagere school Mijndert van der Thijnen, op de gezegende leeftijd van 89 jaren is overleden. Moge zijn ziel verenigd worden met zijn lief Gerda.
Meer informatie is te vinden onder Nieuws.

———————————————-
Huib heeft zijn oorlogsherinneringen opgetekend en beschreven in onderstaand boekwerkje. Klik hier!
Zijn herinneringen gaan over het dorpje Oostendam, vlakbij Hendrik-Ido-Ambacht. Voorzover bekend zijn er tot op heden geen verhalen gepubliceerd over dit dorpje, terwijl op fietsafstand in Rijsoord, aan het einde van de Pruimendijk, de capitulatie is getekend in 1940.

Zijn herinneringen zijn aangevuld met foto’s en en een speciale aquarel van oud-leerling Jouke Nijman, die ook kwekeling was bij het voormalig hoofd der School van de Mijndert van der Thijnen in Coevorden. Maar bovenal een dierbare vriend! De opbrengst van de boekjes gaat naar dekens voor alleenstaande oude vrouwen in Malawi via de stichting www.transport4transport.nl

Dagblad van het Noorden heeft een artikel geschreven: Klik hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.