boekenwinkeltje inleiding

Het boekenwinkeltje is een initiatief dat ontstaan is uit de boeken van de nalatenschap van Huib D. Minderhoud. In het testament stond dat ik begenadigd was om de boeken van Huib te mogen erven. Vanzelfsprekend zaten er daar ook exemplaren tussen die ik al had. Daarnaast ook boeken die niet met de streekgeschiedenis te maken hadden. Om recht te doen aan wat Huib zou willen, worden deze boeken beschikbaar gesteld voor derden en gaat de opbrengst naar dekens voor ouderen in Malawi via de stichting Transport4transport met als kamer van koophandel nummer 01132058. Het adres is Planetenlaan 87 9405 PB ASSEN en telefoonnummer 0683793571 via Whatsapp.

De algemene condities moeten hier officieel vermeld worden in verband met betalingen via het MOLLIE betaalsysteem. Deze zijn zeer eenvoudig. Na betaling wordt het boek u toegezonden of u kunt het afhalen op een afgesproken adres.


Ouderen liggen vaak onder een stuk plastic op een matje tijdens de koudere nachten in Malawi. Foto: Stichting Transport4transport